Student Center

Grand View University    /    Des Moines, Iowa

Grand View University’s success and continued growth created the need to expand and remodel their existing student center built in the 1980’s.  Existing program spaces were enlarged and new program areas were added in this expansion project.  A new skywalk connects the Student Center to the recently completed Rasmussen Center, also designed by FEH Design.  The new Student Center houses the Welcome Center, campus-wide Dining and Kitchen facilities, Campus Bookstore, Copy Center, Mail Center, and student lounges.  There are offices for Student Life, Academic Success and student organizations, along with meeting and conference rooms.  Also included are teaching studios for the Communications and Theatre Departments including a 200-seat performance space.

STRUCTURAL ENGINEER  JP-SE    /    DESIGN-BUILD  M/P Backer Group    /    DESIGN-BUILD  Commonwealth Electric Company of the Midwest    /    GENERAL CONTRACTOR  Venter Spooner, Inc.    /    PHOTOGRAPHY  Jacob Sharp Photo